“We zijn toch niet in Frankrijk??”

Zon, een zacht briesje, lekker eten en goed gezelschap. Wat wil een mens nog meer? De Citroen DS rit die gisteren werd georganiseerd voor de bewoners bij VISIO in Haren en Vries was een groot succes. Geen gehobbel op de achterbank maar zichtbaar genieten van het zweven achterin een snoek door het prachtige glooiende drentse landschap.

Ook wij waren weer van de partij. Vorig jaar voor de eerste keer mee mogen rijden in een cabriorit, dit jaar was het misschien wel nóg leuker voor Wessel. Opa en Oma reden namelijk mee met hun eigen snoek, en wij mochten natuurlijk mee op hun achterbank.
Raampjes, en op het laatste moment zelfs nog het schuifdak open, waarbij Wessel even zijn hoofd naar buiten mocht steken. Dat voelt als het ultieme gevoel van vrijheid uiteraard. Lekker die wind door je haren en zon op je koppie…

Een toertocht langs de mooiste en meest idyllische plekjes waarbij we ons op sommige momenten zelfs even in Frankrijk waanden. Helaas maar voor korte duur want de altijd nuchtere Wessel zette ons meteen weer even met beide benen op de grond. “Frankrijk? Dat kan helemaal niet, we zijn nog gewoon in Nederland hoor Opa”.

Helaas vielen er twee auto’s uit door pech dus een kleine reorganisatie was nodig. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken! Want dat we in de pitstops nog lekker pannenkoeken gingen eten in Assen en een ijsje op de zorgboerderij in Balloo waren welkome maar vooral lekkere verrassingen. Kinderen en jong volwassenen, ouders, begeleiders en in Wessel’s geval zelfs opa en oma, gezellig met zijn allen op het terras. Voor Wessel was de zorgboerderij de klapper van de dag. Even op de skelter, de kippen bekeken en tussen de pakken hooi had hij zichzelf al lekker genesteld en was druk bezig om de kalfjes en het jongvee te voorzien van vers hooi.

Een perfecte afsluiting van een prachtige dag! Visio, bedankt voor het mogelijk maken van zulke belevenissen en mooie herinneringen. Tot volgend jaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s